Európska dobrovoľnícka služba a dobrovoľnícky cestovný ruch na Slovensku - Pompurová, Kristína
Aktuálnym smerovaním cestovného ruchu je dobrovoľnícky cestovný ruch ako možnosť získať skúsenosti pre osobný aj profesionálny rast. Programom Európskej dobrovoľníckej služby je príležitosť pre mladých podieľať sa na rozvojových humanitárnych aj kultúrnych projektoch. Záujem zahraničných dobrovoľníkov zúčastniť sa projektov na Slovensku rastie.