"Smart" Královéhradecký region a studenti - Hanušová, Jana
Pakt zamestnanosti Královohradeckého kraja. Partnerstvo bez právnej subjektivity medzi siedmimi subjektami. Efektívna spolupráca a prepojenie strategických aktivít v oblasti trhu práce. Prvý spoločný projekt Zamestnaný absolvent. Poradenstvo a vzdelávanie. Pracovná stáž. Prepájanie partnerov.