Crowdfunding - v dave je sila i peniaze - Škriniar, Pavel, 1979-
Peer-To-Peer pôžičky sú súčasťou crowdfundingu, alebo samostatného spôsobu financovania. Myšlienka a realizácia vyhlasovaného nápadu. Výška požadovaného kapitálu. Postup kolektívneho financovania. Zbierka, ktorou sa dá financovať skutočne všetko.