Tourist gaze on the place´s attractiveness: case of Volgograd (Russia) - Volkov, Sergey
Analýza potenciálu cestovného ruchu a atraktívnosti mesta Volgograd na základe teórie pohľadu turistu. Prieskumy sa zameriavujú na názory domácich obyvateľov a turistov na mesto. Sekundárne údaje skúmajú vplyv cestovného ruchu na regionálny rozvoj. Výsledku ukazujú, že Volgograd má vysoký potenciál pre rozvoj cestovného ruchu, no marketing je nedostatočný.