Lighting quality and its effects on productivity and human health - Králiková, Ružena
Faktory kvality osvetlenia. Vizuálne aspekty osvetlenia ako jas a farba. Meranie zvýšenia produktivity v dôsledku osvetlenia - interdisciplinárny prístup odborníkov z oblasti psychológie, ergonómie, medicíny a technológie osvetlenia na meranie a analýzu účinkov na pohodu a stres, motiváciu a kvalitu spánku, schopnosť regenerácie po práci.