Entrepreneurship in the development of sylvan tourism in Poland: theoretical basis - Jalinik, Mikołaj
Vo všetkých oblastiach Poľska sa rozvíjajú rôzne formy voľnočasových aktivít. Príkladom je lesoturistika, ktorá prináša zisk obyvateľom ochranných pásiem zón lesných oblastí a je hnacou silou rozvoja cestovného ruchu a rekreácie. Čím viac je podnikateľov v danej oblasti, tým viac návštevníkov príde do týchto oblastí a zároveň sa zlepší aj rodinný rozpočet.