Specifics of Industry 4 development in the context of automobile production - Sabadka, Dušan
Koncept priemyslu 4.0, pojem smart factory (inteligentná továreň) a technológie priemyslu 4.0. Komunikačné vzorce v továrňach dnes a v budúcnosti. Rozvoj automobilového priemyslu podľa tohto konceptu - napríklad personalizovaná výroba automobilov.