Effect of changes in user demand for user comfort housing in Czech republic - Kutá, Dagmar
História vývoja kolektívneho bývania v Československu a Česku v 20. storočí. Súčasné požiadavky na bývanie. Správa z výskumu o použiteľnosti a priestorovej efektívnosti zariadení obytných domov na určenie užívateľského komfortu na základe dotazníkového prieskumu z obdobia 05-10/2015.