Aspects, cultural and political events of society conditioning upcoming secularization and changes of funeral architecture - Frolíková Palánová, Klára
Pohreby a pohrebná architektúra ako dokument rozvoja spoločnosti. Politické, kultúrne a náboženské aspekty ovplyvňujúce vývoj krematórií v Česku v 20. storočí. Súčasná situáciu v Českej republike a jej porovnanie s vybranými európskymi krajinami.