Benchmarks definition: methodology for assessment of economic performance (MAEP-RB) - Ribas, Domingos A.
Stanovenie referenčných hodnôt (benchmarkov) používaných na normalizáciu parametrov hierarchickej štruktúry Metodiky hodnotenia ekonomickej výkonnosti obytných budov (MAEP-RB, Methodology of Assessment of Economic Performance – Residential Buildings). Táto metodika implementuje systematické a simultánne hodnotenie výkonnosti a ekonomickej udržateľnosti budov.