Analysis of sustainable development of coal supply from the perspective of the energy security in the EU and the Slovak republic - Kottferová, Nikola
Energetická bezpečnosť ako jeden z pilierov európskej energetickej politiky. Energetická bezpečnosť Slovenska. Minerálne palivá na Slovensku a postavenie uhlia v energetickej bezpečnosti SR. Analýza hrubej domácej spotreby uhlia na Slovensku vo období 1994-2014. Analýza výroby elektriny z domáceho uhlia. Možnosti budúceho využitia ihlia.