East and West: Different Geography of Thinking and Implications on Actual Problems of Today's World - Lajčiak, Milan
Rozdielne inklinácie a preferencie v myslení medzi Východom a Západom (historicky podmienené kultúrnymi špecifikami a rozličnou hierarchiou hodnôt) hrajú úlohu v prístupe k riešeniu problémov súčasného sveta.