Risk planning in connection with public procurement - Vlčková, Jitka
Predstavenie zoznamu nežiaducich javov a plánu na zvládanie rizík súvisiacich s verejným obstarávaním stavby. Význam včasného zapracovania nákladov na bezpečnostné opatrenia do cenovej ponuky.