<The> Proposal of improvement inventory management system using economic order quantity model - Sabadka, Dušan
Charakteristika modelu EOQ (economic order quantity), t. j. modelu hospodárnej alebo optimálnej veľkosti dodávky známeho tiež ako Harris-Wilsonov model. Analýza logistiky zásob v slovenskej spoločnosti zaoberajúcej sa predajom hutníckych materiálov a návrh optimalizácie systému riadenia zásob pomocou modelu EOQ.