Smart city concept system for the municipal waste disposal - Moravec, Marek
Koncept inteligentného mesta (smart city) a jeho zložky vrátane inteligentného odpadového hospodárstva. Inteligentný systém zberu odpadu a polopodzemné zberné nádoby. Zhodnotenie inteligentného systému zberu s využitím polo-podzemného kontajnera v košickej mestskej časti KVP v roku 2014.