Digital models of production workplaces creation - Mareš, Albert
Priemysel 4.0, digitálna výroba a továreň budúcnosti. Možnosti navrhovania trojrozmerných digitálnych modelov výrobných pracovísk pomocou CAD systémov; analýza a simulácia navrhnutých digitálnych modelov pracovísk.