From history of metallurgy and metal processing in context of Slovak history of technology - Seminský, Jaroslav
História technológie ako súčasť histórie vedy a technológie. Krátky prehľad pred-priemyselného a priemyselného spracovania kovov na Slovensku. Vplyv histórie metalurgie a spracovania kovov na súčasnú úroveň slovenského priemyslu.