Business Cycles in European Post-communist Countries - Szomolányi, Karol, 1976-
Európske post-komunistické krajiny, rozvíjajúce sa trhy, podnikateľské cykly. Analýza cyklických vlastností vybraných post-komunistických krajín EÚ, použijúc definíciu Burnsa a Mitchella a definíciu Lucasa.