„Veľká novela" prinesie zásadné zmeny v práve priemyselného vlastníctva - Klinka, Tomáš
Legislatívna rada vlády SR zvýšila kvalitu nasledovných predložených návrhov patentového zákona: zavedenie splatnosti odmeny v zamestnaneckom režime, zavedenie záložného práva k prihláške, „zápis licencie", zavedenie licencie na prihlášku, zjednodušenie právnej úpravy neodkladných opatrení, spresnenie exekúcie postihnutím práv z prihlášky a precíznejšie splnomocňovacie a prechodné ustanovenia.