Design of Integrated Management Systems According to the Revised ISO Standards - Majerník, Milan, 1952-
Prezentácia čiastkových výsledkov výskumu v oblasti projektovania a implementácie integrovaných systémov riadenia podľa medzinárodných noriem ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 atď.