Relevantní trh a způsob jeho vymezovaní - Kindl, Jiří
Vymedzenie pojmu relevantný trh. Základné hľadiská, účel a podklady pri vymedzení pojmu relevantný trh. Vybrané prekážky pri vymedzení relevantného trhu.