Comparative analysis of small and medium-sized business criteria in Russia and other countries - Campa, Antonio
Definícia malých a stredných podnikov v Rusku, Európe, USA, Japonsku a Kazachstane. Vymedzenie sociálnych a ekonomických rozdielov medzi štátmi a ich vplyv na svetovú ekonomiku. Záverečná tabuľka obsahuje finančné limity a počet pracovníkov pre malé a stredné podnikanie v jednotlivých štátoch.