Migrační režim EU v kontextu trvalého výjimečného stavu - Kaleta, Ondřej
Spoločná azylová a migračná politika Európskej únie (AMPEU) ako medzinárodný režim. Schéma migračného režimu EÚ. Vládnutie a výnimočný stav. Riadenie migračnej vlny v EÚ. Hrozba zániku režimu a jeho konsolidácia.