Kybernetické hrozby z hľadiska poistenia - Gáfrik, Jozef
Poistenie kybernetického rizika bude pre poisťovne dobrá obchodná príležitosť. Poistno-matematické modelovanie nových služieb, opierajúce sa o očakávanie frekvencie prípadov škôd a ich rozsahu. Posudzovanie "kybernetického zdravia" záujemcov o poistenie.