What are the factors affecting the consumers' milk choices? - Gulseven, Osman
Rast záujmu spotrebiteľov o špeciálne druhy mlieka - sójové mlieko, mlieko bez cholesterolu, laktózy, organické mlieko. Trh s týmito výrobkami je stále malý. Výrobcovia sa preto snažia identifikovať profil zákazníka týchto produktov. Ktoré faktory ovplyvňujú preferencie spotrebiteľov.