Význam bielej farby a konotácie pomenovaní s bielou farbou v ich štruktúre v slovenskej a španielskej spoločnosti - Spišiaková, Mária, 1973-
Sémantická analýza lexikálnych jednotiek (slov, výrazov, ustálených slovných spojení, prísloví atď.), ktoré v názve obsahujú bielu farbu so zameraním na kontrastívno-komparačnú analýzu, denotácií, konotácií, rozšírenia významu a použitia týchto konštrukcií v španielskej a slovenskej spoločnosti.