<The> Mathematical Modelling of Government Debt Dynamics: General Approaches and Problems for the Predictions - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Prehľad hlavných prístupov matematického modelovania vládneho dlhu. Analýza dynamiky vládneho dlhu na Slovensku v období 1995-2014. Predpovedanie krátkodobej dynamiky slovenského vládneho dlhu pomocou časových radov na obdobie 2015-2019.