Impact of food availability on child mortality: a cross country comparative analysis - Agboola, Mary Oluwatoyin
Dopad potravinovej bezpečnosti na úmrtnosť detí bol skúmaný v 114 krajinách, pre obdobie 1995-2009. Potravinová bezpečnosť má negatívny dopad na detskú úmrtnosť, najmä v afrických krajinách.