Uplatňovanie vybraných aktívnych metód vzdelávania v pedagogickom procese vo formálnom vzdelávaní - Matulčíková, Marta, 1964-
Využívanie aktívnych metód vzdelávania v pedagogickom procese vo formálnom vzdelávaní. Metódy, ktoré sú náročné na prípravu a realizáciu zo strany učiteľa pri tvorbe motivácie žiakov.