Prepojenie formálneho a neformálneho vzdelávania - Koreňová, Soňa
Práca s mládežou zo sociálne znevýhodneného prostredia. Motivačné nástroje a možnosti prepojenia formálneho a neformálneho vzdelávania, ktoré sú využiteľné pri práci so žiakmi z vylúčených komunít. Príklady z praxe.