<The> Impact of Low Oil Prices on the Trade Balance of Balkan Countries and Their Energy Security - Obadi, Saleh Mothana
Dopad nízkych cien ropy v posledných rokoch na obchodnú bilanciu balkánskych krajín a ich energetickú bezpečnosť. Pozitívny dopad bol jasný na obchodnú bilanciu všetkých balkánskych krajín. Energetickú bezpečnosť by si mal Balkán poistiť alternatívnymi zdrojmi energie, najmä zemným plynom a obnoviteľnými zdrojmi energie. Balkán ako dôležitý tranzitný región pre zemný plyn.