Proces prípravy a realizácie obchodnej verejnej súťaže v príkladoch - Briestenský, Ladislav
Podporenie aplikačného procesu ukážkami príkladov konkrétnych úkonov obce v procese prípravy a realizácie obchodnej verejnej súťaže.