Zmeny v školách a školských zariadeniach od 1. septembra 2017 - Konečná Veverková, Ingrid
O novelách školských zákonov (zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní, novelizovaný zákonom č. 178/2017 Z.z. a zákon č. 596/2003 Z.z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve, novelizovaný zákonom č. 182/2017 Z.z.), ktoré nadobudnú účinnosť 1. 9. 2017.