Akreditácia EUR-ACE – značka kvality vysokoškolského vzdelávania - Bittner, Anton
Zväz slovenských vedeckotechnických spoločností (ZSVTS) ako členská organizácia Európskej siete inžinierskych akreditácií (ENAEE), ktorá sa špecificky zaoberá vzdelávaním inžinierov. ENAEE autorizuje akreditáciu a známku kvality agentúram udelením značky EUR-ACE (Európsky akreditovaný inžinier), aby mohli akreditovať inžinierske študijné programy. ZSVTS a prvé kroky k akreditácii EUR-ACE. Akreditačné centrum ZSVTS, jeho organizačná štruktúra a systém riadenia. Zoznam EUR-ACE akreditovaných študijných programov na Slovensku.