Kvalita a Industry 4.0 - Džubáková, Martina
Historický vývoj pojmu kvalita v kontexte priemyselného rozvoja. Štvrtá priemsyelná revolúcia a pojem Industry 4.0 (Priemysel 4.0). Náčrt aspektov Priemyslu 4.0, ktoré môžu mať vplyv na manažérstvo kvality.