Implementácia systému manažérstva kvality na vysokej škole - Jambor, Jaroslav
Postup implementácie systému manažérstva kvality podľa normy ISO 9001:2008 vo vzdelávacej organizácii so zohľadnením požiadaviek európskych štandardov a smerníc ESG a indikátorov pre vnútorný systém zabezpečovania kvality. Procesná mapa vysokej školy - mapa interakcií medzi procesmi na vysokej škole. Príklad prepojenia vnútorného systému kvality (KVSK) s požiadavkami normy ISO 9001:2008 na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka.