Multifactor Analysis of Online Reputation as a Tool for Enhancing Competitiveness of Selected Slovak Towns - Štefko, Róbert
Otázky online reputácie, spôsoby a metódy merania vo vybraných subjektoch pôsobiacich v sektore miestnej samosprávy na Slovensku.