4 cesty pro netradiční HR rozvoj - Červenková, Alena
Niekoľko netradičných typov pre HR rozvoj v personalistike - naučiť sa komunikovať, rušiť mýty o generáciách, preniknúť do sveta analytiky a nových technológií v HR, byť aktívny v komunite.