Klíčový přínos Assessment a Development Center v době ekonomického růstu - Dušek, Václav
Aktuálna situácia na pracovnom trhu pre zamestnávateľa nie je ľahká. Význam kvalitne nastaveného náborového procesu, ktorý kombinuje diagnostické a psychometrické metódy. Efektívny nástroj na odhalenie potenciálu kadidáta vykonávať konkrétnu pracovnú pozíciu - AC/DC, jeho výhody.