Letní hygge - použijte koncept na šťastný život z Dánska - Čechová Hansen, Barbara
Hygge, hyggeling - pokus o výklad pojmu. Ide o dánsky koncept, ktorý je návodom na pohodu a užívanie si voľného času. Znamená radosť a pôžitok z okamžiku zbaveného od nutnosti niečo dosahovať. Prenikanie tohto konceptu do Británie a Česka.