Evropská unie po brexitu: hlubší integrace, nebo dezintegrace? - Malý, Jiří
Od britského referenda o členstvo v EÚ k zahajeniu vyjednávania o vystúpenie Veľkej Británie z Európskej únie. Vplyv Berxitu na Európsku úniz a jej členské štáty. Dôsledky nevyriešených kríz v Európskej únii. Možné efekty štvrtej priemyselnej revolúcie.