Smysluplnost a realizovatelnost různých variant evropské integrace - Wawrosz, Petr
Úvaha o rozpore medzi spoločenskými a právnymi normami na úrovni Európskej únie. Obsahové vymedzenie noriem európskeho práva. Problematika nehomogénnosti Európskej únie. Prínosy a náklady Európskej únie. Ekonomické teórie a súčasné problémy Európskej únie.