Financializace světové ekonomiky a její dopad na obchod s cukrem - Tanner, Leopold
Analýza vplyvu špekulácií a financializácie svetovej ekonomiky na cenovú volatilitu (implicitnú a historickú) poľnohospodárskej komodity cukru na základe intervalových časových radov od roku 1960.