Operacionalismus versus instrumentalismus aneb hledání metodologického paradigmatu na poli ekonomie - Janíčko, Martin
Prístup k metodológii ekonomickej vedy v dielach P. Samuelsona a M. Friedmana. Hlavné rozdiely.