Die Steuerung von Unternehmensrisiken durch den Einsatz von Finanzinstrumenten - Zorn, Daniel
Základný opis podnikových rizík a finančných nástrojov. Analýza používania finančných nástrov na dvoch aplikačných príkladoch.