Digital economy in Visegrad countries. Multiple-criteria decision analysis at regional level in the years 2012 and 2015 - Balcerzak, Adam P.
Zhodnotenie a porovnanie úrovne digitálnej ekonomiky vo Vyšehradských krajinách na regionálnej úrovni v rokoch 2012 a 2015. Analýza preukázala rýchly pokrok v budovaní digitálnej ekonomiky v Poľsku, Českej republike, Slovensku a Maďarsku, ale na druhej strane našla výrazné rozdiely medzi jednotlivými regiónmi.