Geleitwort - Markovič, Peter, 1974-
IT riziká ako jedny z najobávanejších rizík v súčasnom globálnom svete. Dôvodom je najmä digitalizácia každodenného života, po druhé ťažko vysledovateľné útoky a nízka úroveň informácií o zákazníkoch. Použitie nástrojov IT môže viesť k veľkým úsporám času a peňazí. Priemysel 4.0 môže ľahko uspokojiť individuálny dopyt. Význam zavedenia riadenia IT rizík a ich hodnotenie.