Zastúpenie advokátom v konaní vo veciach dohľadu - Slezáková, Andrea, 1980-
Zákon o dohľade nad finančným trhom v tretej časti obsahuje reguláciu konania vo veciach dohľadu, v ktorom je vylúčená subsidiárna aplikácia správneho poriadku. Právna úprava neurčuje obligatórne zastúpenie advokátom v konaní vo veciach dohľadu. Ide o voľbu účastníka konania. Poskytovanie právnych služieb advokátom v predmetnom konaní zahŕňa množstvo právnych aspektov. Bližšie vymedzenie plnomocenstva.