Rozdeľovacie transakcie systému národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Ďalšia časť rozdeľovacích transakcií systému národných účtov ESA 2010 - dôchodky z majetku a bežné dane z dôchodkov a majetku.