Current and Potential Chinese Foreign Direct Investment in the Slovak Republic - Zhang, Liqun
Spolupráca Číny a krajín SVE na platforme 16+1. Priemyselný sektor na Slovensku, výhody a nevýhody - prípad automobilového priemyslu. Vplyv čínskych priamych zahraničných investícií na ekonomiku SR. Právna ochrana súčasných a budúcich čínskych investícií na Slovensku.